Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Voja - drzavnik?
staro
  (#92 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: danas 02:21
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: Voja - drzavnik? - 03.05.2008, 07:45

...Voja "Kosovo" Koshtunica...

...ko moze da nam uzme Kosovo...Kosovo je sveta srpska zemlja...oni koji hoce da prodaju Kosovo su najvece izdajice srpskoga naroda...videli ste Tadica i Djelica kako, potpisujuci SSP, prodaju Kosovo...Kosovo je Srbija...Nashi ljudi sa svih strana sveta brane Kosovo...Kosovo je pet vekova bilo tudje ali je svaki Srbin znao da ce biti ponovo nashe...Solana nam kaze "ne treba vam Kosovo"...e, moze on da daje neshto shto je njegovo, a ne nashe....Kosovo...mi moramo da ekonomski ojachamo zemlju (ne zaboravljajuci na Kosovo)...DSS ima plan za tako neshto (sa sve Kosovom u njemu)...nastavicemo realizaciju dva kapitalna projekta (by ministar kapitalaC, op. a.) koju su zaustavile ove izdajice koje se olako odrichu Kosova...svi u Srbiji znaju koga treba da podrze - branioce Kosova...gde god da krenem njemu se vracam ponovoooooo, ko da mi otme iz moje dushe Kosovooooo...

...mislim, gledao sam choveka sinoc 5 minuta i nisam mogao da verujem - kao da slusham Miloshevica iz zlatnih devedesetih...uzas...

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice