Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: State of VOJVODINA ?
staro
  (#453 (permalink))
Becar
Iskusni forumdžija
Becar ima spektakularnu auru oko sebeBecar ima spektakularnu auru oko sebeBecar ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 09.06.2007.
Poslednji login: juče 10:34
Pol: Muško
Godine: 23
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 02.05.2008, 22:17

Citat:
**princess** kaže: Pogledaj poruku
pa ti onda ne citaj... bitno je da ti sve znas...
slazem se da je BG taj koji tera od sebe, ali... nije jedino resenje nezavisnost, pa to je glupo, cela evropa brise granice mi ih stvaramo... srpska posla
Iskreno receno iz dva ugla .Ja dolazim iz veoma imucne porodice kojima je privatni biznis sve i sa jedne strane mozda smanjenje zemlje Srbiji ili Nezavisnost Vojvodine moze uticati na poslovanje to je iz jednog ugla.A drugi ugao je ipak jer sam tu ponikao i tesko mi je da gledam kako nas kradu kao da smo ovce za sisanje i cutimo moji dedovi se sigurno za ovo nisu borili.Iako sam iz dosta bogate porodice ovo je samo misljenje moj tata nije ni u jednoj stranci mada vidjam u kuci neke ugledne politicare koji takodje traze podrsku ali nikad se moja porodica nece boriti ni za jednu stranku nego za 90-ak trenutno ljudi u kompanijama koje posedujem gde radnici imaju u proseku 35 000 dinara platu.Za njih i za sve nas jedino resenje je izgleda nezavisna Vojvodina jer ona to moze i hoce.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice