Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kako se nosite sa odlascima..!?
staro
  (#23 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: juče 19:52
Pol: Muško
Odgovor: Kako se nosite sa odlascima..!? - 01.05.2008, 09:24

Vise se i ne okrecem...navika je cudna stvar,istreniran do perfekcije,valjda su ti receptori u mozgu zakrzljali,
a i mnogo je rastanaka ostalo iza,ko zna koliko njih ispred,pogodio sam ovaj nik sto me prati po ovim forumima,gusar se ne moze vezati,
zato i ne gledam slike iz proslosti,znam da ce se javiti ponekad u snovima i da cu se pitati zasto bas to da usnim ovog jutra,
upravo brojim koliko njih,
sedmoro ih je zbrisalo u roku od deset dana,
oni na aerodromu mi vise i ne persiraju,postao sam stalni,samo su destinacije razlicite,ljudi su isti,lepi,ponosni,srecni,
i svako je poneo deo mene,razapet na svim meridijanima,od Kankuna do Skoplja,od Clevelanda do Rija,od NY do LE...
lepo je biti deo prica jer su oni deo ovih mojih,i kad se ponovo budemo sreli bice kao da se nikad nismo ni rastajali,oni nikada ne odlaze,odlaze avioni,automobili,godisnja doba,politicari,radnici u penziju...
ostaju sale,pijanke,pesme,zagrljaji...ma super sam sa odlascima...do nekih novih vidjenja...

Not all treasure is silver and gold, mate.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice