Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Koliko ste zadovoljni svojim poslom?
staro
  (#20 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Koliko ste zadovoljni svojim poslom? - 15.09.2006, 11:00

CV nisam ni sastavila, a počela sam da radim na novom poslu pre tačno mesec dana...
Hmmm...kako mi je na poslu...
-Radim kao konj (nema razlike u odnosu na prethodni posao)
-Plata je OK, početna naravno, sad još da vidimo koliko i da li će rasti kako je dogovoreno (potpuno ista situacija kao u prethodnoj firmi - plata je rasla prvih 18 meseci po dogovoru, a onda je na svaka 2 meseca raslo samo obećanje)
-Ljudi, kolege, tj međuljudski odnosi su dramatično bolji...atmosfera je mnogo toplija, ljudi su drastično ljubazniji, spremni da ti pomognu da se snađeš u prvom momentu...bla bla bla...meni za nijansicu smeta ta doza privatnosti i prisnosti koja se oseća...moglo bi da bude malo poslovnije i na određenoj distanci, recimo sredina između prethodne firme gde te svi posmatraju kao neprijatelja i dočekuju na nož čak i kada kažeš dobro jutro i ovog ovde zbližavanja i pokušaja druženja...

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice