Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Странке & избори
staro
  (#272 (permalink))
maleni
Iskusni forumdžija
maleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamant

Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 20:01
Pol: Muško
Odgovor: Странке & избори - 28.04.2008, 09:56

Citat:
morrib kaže: Pogledaj poruku
Sigurno da se BG, NS i NI nemogu svrstati u isti koš, ali i njihov je status daleko u povoljnijem položaju nego "provincija" i sela. Zato sam se u nekim temama vezanim za položaj Vojvodine, zalagao za široku autonomiju, pa čak i za otcepljenje, normalno izražavajući svoje individualno mišljenje. Na taj način bi BG političari izgubili dobar deo biračkog tela, izgubili bi i dobar deo finansija, pa predpostavljam da bi morali malo drugačije da se odnose prema ljudima južno od BG-a.
Morribe!!!?

Citat:
I opet moje lično gledanje na ovu situaciju: ni najmanje ne zameram ljudima koji žive u ovim centrima što glasaju za održanje postojećeg stanja, jer bih se i ja isto ponašao, jer kakav bi to cilj bio pokvariti dobru poziciju koja trenutno ide na ruku njima. Iskreno sumnjam u decentralizaciju, jer gubljenje finansiske moći je ujedno i gubljenje političke moći, a sa decentralizacijom velika količina novca bi se vratila nazad odakle je došla, gde bi se ujedno rizikovala pojava lokalnih centara moći.
Ove tvoje poruke koje provejavaju kroz postove su stvarno zbunjujuce...

Back in red!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice