Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Najveci blam koji vam se desio u skoli
staro
  (#7 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 11:57
Pol: Muško
Odgovor: Najveci blam koji vam se desio u skoli - 27.04.2008, 16:23

Negde u 2. osnovne smo bili na nekoj ekskurziji, kad tamo neka barica od pola metara dubine i svi su zapeli da se brckaju. Kupaci niko nije imao pa smo se kupali u donjem rublju. Bio je dogovoren signal trubom za najavu okupljanja kod autobusa.

I kad smo zaculi trubu, poceli smo da se susimo na suncu i polako da se oblacimo. Odjednom setim se ja da je moj prijatelj otisao u setnju i pomislio sam da mozda nije cuo trubu. Otisao sam da ga potrazim.
Nisam ga pronasao a shvatio sam da sam izgubio previse vremena trazeci ga.

Poceo sam se vracati trcecim korakom na mesto okupljanja, a da skratim put, krenuo sam preko neke trscare. I tako naletim ja usred trscaka na dve curice iz mog razreda gole, ko majkom rodjene, kako cede vodu iz donjeg rublja. Pocele su da vriste i da vicu na mene a ja skroz zbunjen odjurio dalje...

Posle nekoliko godina me je cale nesto zezao i spomene pricu o golim devojkama...
Tek sam tada shvatio da su one mene tuzile i da verovatno svi roditelji u skoli, ma mozda i ceo grad zna pricu o meni...
Tek onda sam shvatio znacaj povremenoj paznji majki mnogih devojaka u razredu i spontanim pitanjima o mom rasplozenju, skolskim uspesima i slicno...

Od tada se tesko oslobadjam etikete zenskarosa, a ja sam bash, bash skroman tip...

nisam legenda

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice