Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Srđan Valjarević
staro
  (#5 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 09:31
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Srđan Valjarević - 24.04.2008, 09:16

U 16:10 moja sestričina Anja me pita da li je stvarno istina da nisam kršten. Ja joj to potvrdim. Nisam.
„Pa kako?“
„Pa lepo, nisam.“
„A gde si onda zaveden da postojiš?“
„U opštini i policiji.“
„Pa kako?“
„Pa lepo, kad sam se rodio, tamo su me upisali da sam se rodio. Nije moralo u crkvi.“
„Pa kako?“
„Pa tako, nije moralo u crkvi, tako je bilo u to vreme, kao kad kupiš traktor, pa ga zavedeš u opštini i policiji“
„Pa kako smo onda svi u porodici kršteni a samo ti nisi?“
„Pa eto tako. Onda je bilo tako, kad sam se ja rodio, pre toga nije bilo tako, i ni sad nije tako, kad sam se ja rodio bilo je tako. Ali nema razlike. Koja je razlika među nama, između nas dvoje, to što si ti krštena i zavedena u crkvi, a ja nisam?“
Onda je ona ućutala, ali je razmišljala. A na njoj se to uvek vidi, pošto skupi obrve i lepe tamne oči joj se umire. Izoštri joj se pogled. Razmišlja.
„Pa nema nikakve razlike, osim što si ti zaveden tamo gde i traktor“, odgovorila je.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice