Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Sat rodjenja takodje bitan..
staro
  (#26 (permalink))
alokin74
SunčanDan
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 17:38
Pol: Muško
Godine: 34
Odgovor: Sat rodjenja takodje bitan.. - 22.04.2008, 22:59

Citat:
Goga kaže: Pogledaj poruku
Od 20 do 21 sat
Vi ste osoba koju pokrece na veliku akciju skoro sve sto je novo, nepoznato ili neobicno (Strelac). Uzbudjuje vas istrazivanje nepoznatog i podstice na vrhunske poduhvate (Mars). Za vas zivotni eliksir predstavljaju daleka putovanja u neke neistrazene krajeve ili kulture. Emotivna privrzenost za jednu osobu ili "slepa vernost" ne pripada profilu vase licnosti. Najavise mozete da zahvalite svome optimizmu, sto ste i nakon najveseg pada u stanju da se ponovo ispravite i vinete u visinu.
Mislim da spadam u ovovremenski raspon. Koliko se sećam, rođen sam u 20 časova i 45 minuta.

Oni koji se razumeju u horoskope i kretanje zvezda su mi rekli da sam u znaku Ribe i u podznaku Vaga.

... dobar dan tugo, evo vraćam ti se ja...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice