Tema: Danasnji vic
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Danasnji vic
staro
  (#1498 (permalink))
NSdjanka
...seal...
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 16:51
Pol: Žensko
Odgovor: Danasnji vic - 22.04.2008, 20:53

Prolazeći pored Pericine sobe, otac je bio zapanjen videvši krevet lepo poravnan i sve uredno i pospremljeno. Tada je ugledao koverat na jastuku. Na njemu je pisalo: "Tati!"
Sa najgorim slutnjama on poče da čita pismo držeći ga drhtavim rukama:

"Dragi tata,
Pišem ti s velikom tugom. Morao sam da pobegnem sa mojom novom devojkom jer sam hteo da izbegnem scenu s tobom i
mamom. U Jasni sam našao pravu ljubav i strast... Ona je tako lepa ... Znam da je ti ne bi prihvatio zbog svih njenih pirsinga, tetovaža i njene uske motorističke odeće kao i zbog toga što je ona toliko starija od mene... A i zato što je trudna ... Jasna i ja ćemo biti jako srećni. Ona ima kamp-kućicu u šumi i hrpu drva za loženje to će nam biti dovoljno za celu zimu. Želimo da imamo još puno dece.
Jasna mi je objasnila i da marihuana stvarno ne šteti nikome. Uzgajaćemo je i razmenjivati sa drugim ljudima u Komuni za kokain i ekstazi. U međuvremenu, molićemo se da nauka ipak uskoro nađe lek za AIDS da Jasni bude bolje... Ona to sigurno zaslužuje. Ne brini tata, ja sa svojih 15 godina znam da brinem o sebi. Siguran sam da ćemo vam kad-tad doći u posetu da vidite svoje unučiće.

Tvoj sin Perica

P.S. Tata, ništa od toga nije istina. Ja sam preko puta kod Marka. Hteo sam samo da te potsetim da u životu ima puno gorih stvari od one školske knjižice na mom pisaćem stolu. Nazovi kad bude bezbedno da se vratim kući

nije dotakla nista sto bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice