Citat:
yossarian kaže:
Коштуница је на место председника владе у оба мандата дошао после избора, нико га нигде није довукао. А још мање га је ЦИА финансирала, још мање је имао скупе секташке спотове и подршку ЦИА медија.
Србија је под Коштунициним владам бележила непрекидни раст стандарда, просечне плате, индустријске производње, извоза... оптужбе против Коштунице имају за циљ довођење на власт оних који оптужују. Што више желе на власт то више пљују и мрзе.
Није Коштуница лицемеран, ви сте лицемерни.
|
kad kazesh oni koji pljuju i mrze, mislish na radikale, jel da?
koshtunicu su dovukli. jer je bio neobaveshten i nikom se nije zamerao...
zoran je bio za to da se 6.oktobra otpuste sve sudije, svi iz policije i svi novinari rts-a... pa da se lepo raspishe konkurs i da u roku od deset dana
pod odredjenim kriterijumima budu primljeni oni koji se jave. (hmmm... aleksandar tijanic direktor rts-a...mmmm... ne bi bash rekla da odgovara kriterijumima...

) neshto ne znam da ga je koshtunica u tome podrzao... a i shto bi, kad se samo ustolichio na slobino mesto i nastavio da vodi istu politiku, ali iz senke... koshtunica nishta nije hteo da menja. a ako nishta nije hteo zapravo da menja, zashto je pristao da bude miloshevicev protivkandidat na izborima? i onda sam ja licemerna. pa dovoljno je da pogledam naziv stranke mu i politiku koju propagiraju... demokratska stranka srbije... ma, daaaaa...demokratska...