Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Dogovor DSS - SRS?
staro
  (#14 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 22:24
Pol: Muško
Odgovor: Dogovor DSS - SRS? - 20.04.2008, 00:36

Citat:
maleni kaže: Pogledaj poruku
Ti ne verujes u to?
Питао сам одакле су подаци. Мало ми је мука од фрљања "поузданим информацијама" којима нико не зна извор.

Citat:
Ali je razlika da i nepismeni Bugari i Rumuni danas imaju sansu da zarade neki evro radeci po belom svetu...nema viza...
Јесте. Њих су одлучили да интегришу, нама су одлучили да разбију државу. Мислим на Југославију.

Citat:
To je trend koji se ne tice buduce koalicije...
Не претерано. Све и да на власт дођу радикали без икога, иселиће се они који могу и којима није добро у Србији. Неће се иселити нико коме је добро а може, а они којима није добро би се свакако иселили да могу. А не могу јер није лако иселити се свакоме, велика је навала на богате земље.

Citat:
I sta to znaci?
Значи да се не једе све што лети.
Значи да би свако ко се већ петља у питања стандарда и емиграције требало прво мало да се информише.
Значи да је број земаља у којима је стандард јако висок доста мали. Значи да ми нисмо једна од тих земаља и да нећемо бити још неко време. Некад нису биле ни земље које су то данас, рецимо Швеђани су се исељавали у Аргентину, Никарагву, Италијани да не причам где све, Енглези, Ирци, Немци...
Причати да ми нисмо међу богатим земљама јер је Коштуница на власти, или да се људи исељавају јер им се не свиђа рејтинг радикала је бесмислица.

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice