Pregled pojedinačne poruke
Мржња и нетрпељивост према СПЦ
staro
  (#221 (permalink))
Bazarov
Ma(r)ximalni
Bazarov je uzor za ostaleBazarov je uzor za ostaleBazarov je uzor za ostaleBazarov je uzor za ostaleBazarov je uzor za ostaleBazarov je uzor za ostaleBazarov je uzor za ostaleBazarov je uzor za ostaleBazarov je uzor za ostale

Član od: 14.03.2008.
Poslednji login: juče 18:53
Pol: Muško
Godine: 23
Lokacija: Gornja polica, 4. knjiga s leve strane, 26. pesma, 7. stih
Мржња и нетрпељивост према СПЦ - 18.04.2008, 19:16

Citat:
morrib kaže: Pogledaj poruku
Dobro je što si se umešao u diskusiju, ali nije dobro što je nerazumeš, pa i tvoj repli nemogu razumeti!?
Identifikacija onih koji mrze SPC i netrpeljivost prema njoj, nije unifikacija ili fundamentalizam, jer kroz tvoj odgovor pokušavaš one koji mrze da svrstaš u političke protivnike, da im daš dimenziju ljudi koji svojom "kritikom" misle dobro SPC i vernicima, što znači da se svrstavaš u njihovo kolo, a ne u dobronamerne kritičare, jer tvoji odgovori jasno pokazuju da nemožeš ni S da smisliš od SPC.
Mogu da smislim mnogo više od S, sve do Š... ili Ž, kad već pišem latinicom. Nego, čemu sad ovo: čim vam se neko usprotivi, odmah mu kažete da ne razume? Šta? Time me diskvalifikujete? Izokola pokušavate da mi kažete da ne treba da učestvujem u daljnjoj raspravi? Da u raspravi treba da učestvuju samo vaši istomišljenici? Pa tu onda nema više rasprave, a samim tim ni pomaka. Hajde da se ne prozivamo dalje, da ne govorimo jedni drugima NEMAŠ POJMA, NE RAZUMEŠ, LUPAŠ... Hajde da iznosim ja svoje argumente, ti svoje, pa ćemo donekle stići već.
I nemoj se zavaravati da sam crkvomrzitelj - ne bih se ni uključio u ovu temu da mrzim SPC.

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
мало ми је несхватљиво то пренагљено реаговање на било какав потез свештеника или Цркве, врло лако нас увреде, врло лако нас изнервирају, врло лако помислимо да су нешто што су урадили урадили из некаквих ниских побуда... то ми више личи на однос према некоме кога сматрамо слугом и коме само чекамо грешку него на односе према нечему што поштујемо.
S ovim moram da se složim. Svima nam nedostaje malo tolerancije i dara za praštanje.

Grubima - radost veću,
Nežnima - žalost mnoga...

Poruku je izmenio BaneK, 18.04.2008 u 19:53. Razlog: uzastopni postovi

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice