Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Nisam stigao da ti kazem....
staro
  (#5 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 23:25
Pol: Žensko
Godine: 20
Odgovor: Nisam stigao da ti kazem.... - 16.04.2008, 21:48

ne volim nedelju..
ne volim miris strudli..
podsecaju na tebe.. i na to koliko mi i dalje nedostajes iako je proslo vise od 5 godina..
to nedeljno jutro.. kad sam sela na tvoju fotelju a tebe u njoj nije bilo.. nisam ni sumnjala da.. ni slutila..
dovoljan mi je bio jedan pogled da shvatim da me vise nikad neces zagrliti.. da vise nikad neces grejati moja hladna stopala sedeci na njima..
nisam ti rekla koliko sam sa tobom volela da delim sladoled.. nikada ni napomenula koliko se smejem tvojim postapalicama..
i dan danas.. posle toliko godina..
najtezi udarac..
sad sve izgleda logicno.. sav ispracaj, sve lepe stvari.. kao da si predosecao..

kazu da.. kad pada kisa na dan upokojenja, pokojnik zali za zivotom.. nikada mi gore nije bilo nego kad cuh to. znao si koliko sam svilena..

ne postoji dovoljno sirok vokabular koji bi opisao to nedostajanje.. to osecanje..
vreme ne leci sve..

krek, krek.. ne gudra..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice