Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Nisam stigao da ti kazem....
staro
  (#2 (permalink))
NSdjanka
...seal...
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: juče 23:10
Pol: Žensko
Odgovor: Nisam stigao da ti kazem.... - 16.04.2008, 17:29

Ne mogu da kažem:" Divna priča" kad nosi u sebi toliko tuge... Ali mogu da kažem koliko svako od nas može da se pronađe među tvojim redovima, bilo da su sve priče ispričane, bilo da su nedovršene i nedorečene poput ove tvoje... Neko je jednom lepo rekao da svako ima nekog koga nema... Taj neko uvek iza sebe ostavlja prazninu koja boli i prašinu koju vetar čak i u zavetrini podigne... Ja sam sa svojom majkom bila bliska koliko samo majka i kći to mogu biti, pa je opet ostao taj osećaj da joj još nisam sve rekla, da još sve nismo okončale šta smo isplanirale... Pomislim ponekad da mi je samo na tren da joj naslonim glavu na grudi i da sve što me boli ili muči prođe... A ne prolazi... Ne leči vreme baš sve...

nije dotakla nista sto bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice