Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Žena kao ljubavnica
staro
  (#21 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 20:19
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Žena kao ljubavnica - 16.04.2008, 15:11

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku

V A G A
Zena Vaga ce sigurno osvojiti svakog muskarca vec pri prvom susretu. Njeno lepo lice nemoguce je ne primetiti, a svojim zanosnim hodom i prijatnim glasom privucice paznju okoline. Svesno ili ne, ona zavodi sve oko sebe… I uziva u tome. Glavni adut je prefinjenost u ponasanju koja se ne gubi ni u intimi. Posto Venera, boginja ljubavi vlada njenim znakom, ona je vesta u umetnosti ljubavi. Uziva u predigri… pozeljno je da muskarac odrecituje nekoliko stihova nekog ljubavnog soneta… Za nju je zavodjenje umetnost, a ne fizicki "napad"… Pojavice se pred vama u providnoj haljini a svetlo iza nje ce pojacati efekat…Sa njom nikada ne pokusavajte nista na zadnjem sedistu automobila… Ona je prefinjena dama! Nikada ne budite kao zivotinja. Njoj je vrlo lako da kaze "da" kada joj se pridje na pravi nacin. Dopustite joj da ona osmisli ljubavnu igru, jer ne zaboravite ona je umetnica u ljubavi
jeLte.....

Ćuti i prenesi dalje....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice