Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Jedan trenutak-emocija-doživljaj događaja-... i eto mene ovakvog
staro
  (#4 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: 10.10.2008 07:40
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Jedan trenutak-emocija-doživljaj događaja-... i eto mene ovakvog - 16.04.2008, 09:02

Na mene je uticao odlazak, zato što je to moje prvo osamostaljivalnje, apsolutno preuzimanje odgovornosti, izgradnja sebe u svim pravcima, ali jedan momenat, emociju ne mogu da izdvojim, to mi je teško da izdvojim i kada se radi o nekim jednostavnijim procesima nego što je izgradnja mene 'vake.

Milsim da jedna emocija (momenat) ne može da se izdvoji, osim u nekim extremnim slučajevima, ako se ljudima možda dešavaju neke velike životne tragedije, ili pak neke ogromne sreće (šta god da je ogromna sreća).

Izgradnja nas je kao i učenje, to je, ustvari, učenje i to traje dok je nas, samo se komadići dodaju kroz život, malo odavde malo odande, pa šta ispadne.

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

Poruku je izmenio euridika, 16.04.2008 u 22:58. Razlog: pomoć doletela ;) i slovo sam ubacila gde je trebalo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice