Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Upomoc
staro
  (#5 (permalink))
Aca1983
Poznata faca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: juče 23:46
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Upomoc - 15.04.2008, 23:17

Citat:
pantamil kaže: Pogledaj poruku
Prvo da se unapred zahvalim svima koji ce procitati i bar pokusati da mi pomogne.
Dakle, imam sledeci problem:
Najavila mi se rodbina iz raznih krajeva Evrope da dolazi kod mene za 1. maj-ske praznike (bice nas 20-tak). Kazu: Organizuj nam nesto lepo, neki salas ili tako nesto, autenticno.
Tako, molim nekog sa pozitivnim iskustvom das mi pomogne, kako bih im prikazao delic Vojvidine u najlepsem svetlu.
Prvo, Vojvodina ima hiljadama lepih mesta. Svaki kraj nje ima neku svoju specificnost I draz. Ne znam odakle si da bih ti mogao preporuciti nesto precizno, ali ako si pri parama, svaki izlazak u neki finiji restoran pretvorice se u lep kad vas je toliko, mozete napraviti lumperaj da se pamti cak I u svom posedu (npr. Spremite rostilj ili kotlic, dovedes tamburase-da im bude autenticno vojvodjanski, fin aperativ, I ako nisu neke smorine olako ce se probuditi atmosfera). Ako vec neces tako, onda mozda dvorac Dundjerski u Beceju, lep je ambijent, I okolis, pravo vojvodjanski, a ima u njemu I fin restorancic. Ili mozda Obedska bara, ili....Ako ni to ne pali, trazi im najautenticnije, odvedes ih ispred neke od malih vojvodjanskih prodavnica , kupite nekoliko gajbi piva, sednete na njih, I pridruzite se lokalnim notornim pijandurama, ubrzo ce vam biti nezapamceno dobro-sami su trazili d aim prikazes vojvodinu u sevajucim varijantama-ko zna sta ce im tad sinuti sve kroz glavu.

Sreća-sreća-radost-uživancija.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice