Citat:
pantamil kaže:
Prvo da se unapred zahvalim svima koji ce procitati i bar pokusati da mi pomogne.
Dakle, imam sledeci problem:
Najavila mi se rodbina iz raznih krajeva Evrope da dolazi kod mene za 1. maj-ske praznike (bice nas 20-tak). Kazu: Organizuj nam nesto lepo, neki salas ili tako nesto, autenticno.
Tako, molim nekog sa pozitivnim iskustvom das mi pomogne, kako bih im prikazao delic Vojvidine u najlepsem svetlu.
|
Prvo, Vojvodina ima hiljadama lepih mesta. Svaki kraj nje ima neku svoju specificnost I draz. Ne znam odakle si da bih ti mogao preporuciti nesto precizno, ali ako si pri parama, svaki izlazak u neki finiji restoran pretvorice se u lep kad vas je toliko, mozete napraviti lumperaj da se pamti cak I u svom posedu (npr. Spremite rostilj ili kotlic, dovedes tamburase-da im bude autenticno vojvodjanski, fin aperativ, I ako nisu neke smorine olako ce se probuditi atmosfera). Ako vec neces tako, onda mozda dvorac Dundjerski u Beceju, lep je ambijent, I okolis, pravo vojvodjanski, a ima u njemu I fin restorancic. Ili mozda Obedska bara, ili....Ako ni to ne pali, trazi im najautenticnije, odvedes ih ispred neke od malih vojvodjanskih prodavnica , kupite nekoliko gajbi piva, sednete na njih, I pridruzite se lokalnim notornim pijandurama, ubrzo ce vam biti nezapamceno dobro-sami su trazili d aim prikazes vojvodinu u sevajucim varijantama-ko zna sta ce im tad sinuti sve kroz glavu.