Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Da li smo spremni za EU?
staro
  (#137 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 01.12.2008 01:17
Pol: Muško
Godine: 58
Odgovor: Da li smo spremni za EU? - 13.04.2008, 23:35

Imali smo tolike brendove, da spomenem samo neke "Juhor" "Prvi Maj Pirot" "Trayal" "Pionir" "Merima" "Zdravlje" "DIN" "EI Niš" "Magnohrom" "Župa" itd. Svi su propali ili vegetiraju, a mi kupujemo strane proizvode, koji su "brend" na zapadnom tržištu. I sada bi da izgrađujemo neke nove brendove. Gluposti! Čije? Batalite tu trulu EU i njihova obećanja. Vole nas kao kvočka uzicu. Zezaju nas već 8 godina i nastaviće i dalje, jer 50% Srba se i dalje nada. Nada umire poslednja. Osvestite se ljudi!!!

Nažalost našu, dežurni plašioci u zanosu izborne kamanje, nam predočavaju neku lepotu EU koju oni sami vide u svom virtuelnom svetu, i što je najgore taj virtuelni svet takođe prenose mladim ljudima vešto manipulišući sa njima, pa ne stižu da se osveste i vide realnost koja ih očekuje. Ja i mnogi moji istomišljenici pokušavamo rezonski i argumentovano da im dokažemo koliko je loše za Srbiju da se striktno vezuje za EU, ali nažalost slabo nam ide. Ostaje mirna savest da smo sve pokušali, kada se osveste njihova deca će ih proklinjati.

In vinas veritas

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice