Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Странке & избори
staro
  (#234 (permalink))
Bad Company
Iskusni forumdžija
Bad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamant

Član od: 30.03.2008.
Poslednji login: 07.11.2008 21:56
Pol: Muško
Odgovor: Странке & избори - 13.04.2008, 09:38

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Шведске дрвосече из ИКЕЕ су то доказ да САД нису растуриле Југослав.
Mislim da je moralna obavez da se ovaj covek mora konfrontirati ne zbog mene ili njega nego zbog drugih tu mislim posebno na mlade.
Jer to jednostavno nije istina sto on pise
U ovom postu uzima za primer Svedske drvosece I Ike-u pa evo samo dva tri podatka.
Svedski bruto nacinalni dohodak po glavi stanovnika je 35000 eura dok je u Srbiji
6500 eura koja je razlika sami prosudite Svedska nije ratovala poslednjih 300 godina
Sa sigurnoscu mogu da tvrdim da imaju najrazvijeniju demokraciju u celom svetu i jedan od najboljih modela uredjenja jedne drzave.
Sto se tice Ike-e zasiguro je najveci koncerna i najpoznatija firma za proizvodju namestaja na svetu. Na 100 Top Brands nalazi se na 40 mestu tako da je njeno ime prepoznatljivije nego na primer Yahoo ili Volkswagen ili Adidas
Drugo Ho Chi Minh City(Saigon) i sam Vijetnam je meka za sve velike firme iz sveta pa gde god da se okrenes tamo su njihova predstavnistva i fabrike tako da imena kao Nokia Simens Ikea IBM nisu nikakva tabu tema i to je jedan od dokaza da su se stare rane zalecile ,sve ovo pisem sa sigurnoscu post sam tamo bio.

A da mu usput spomenem da je Svedska jedna od najvecih proizvodjaca wc papira. Moja preporuka mu je da umesto wc papirom brise du... sa novinskim papirom i da na taj način izrazi svoje nezadovoljstvo prema drvosecama iz Svedske.

Pozdrav

Do I feel lucky ? Well,do ya ?

Poruku je izmenio Mish, 13.04.2008 u 12:00. Razlog: Caps Lock

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice