Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Доста ти је једно...
staro
  (#24 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: juče 23:48
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Доста ти је једно... - 11.04.2008, 00:40

Citat:
yossarian kaže:
Све је више жена које не поштују своје мужеве довољно да им роде више од једног детета, чак и то једно преко воље. Али друго... ни под претњом оружја.
Да ли су то превише размажене жене, емоционално незреле, које неће да се потруде ни око чега ради чувања својих испразних живота? Или једноставно имају лоше мужеве који не заслужују, по њиховом мишљењу, да им се гени превише шире?
Sve je to stvar izbora. Svako od nas (muško/žensko) ima pravo da bira i da bude izabran.

Ako neka žena želi da rodi jedno, dvoje,...n dece ili nijedno - to je samo, jedino i isključivo njen izbor. E sad, šta je od toga mudro? Dobro? Loše?
Nisam žensko da bih mogao objektivno da sagledam sve razloge da bih bolje polemisao

Međutim, ukoliko je neka žena sa "lošim" mužem, ne želi da širi njegove gene........onda treba da ga napusti, da ode - ukoliko poštuje sebe
Nažalost, primetio sam da većina žena ima strah od napuštanja svojih muževa, iako ih tretiraju kao stoku......... da ne pređem previše u off topic

Isto tako i mi muškarci imamo pravo da biramo šta nama odgovara...tj kakva žena nama odgovara. Neki od nas su normalni, drugi su idioti, treći su samoživi......i svi imamo neki svoj "tip" žene kakvu tražimo
Identično kao i kod žena

Što se mene lično tiče, nisam oženjen - ali voleo bih da imam minimum dvoje dece. Međutim, o tom potom

Citat:
Kalina kaže:
Ne mogu da ne ne zapitam, teram kontru znam....
A sta je sa muskarcima?
Ima ih gomila koja nije spremna ni na brak a kamoli na decu....
Pravi muškarac jednostavno ne može biti nespreman. On mora da zna šta hoće u životu, mora imati neku viziju, ideju, plan.... i to ne samo jednu, nego mnoooogo više ideja

Ukoliko muškarac nema viziju budućnosti, tu mu niko ne može pomoći. On mora sam sa time da se izbori. Nema drugog leka

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice