Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Доста ти је једно...
staro
  (#23 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 09:50
Pol: Muško
Odgovor: Доста ти је једно... - 10.04.2008, 23:09

Citat:
Kalina kaže: Pogledaj poruku
Slozila bih se da je kako neko planira svoju porodicu samo njihova stvar, i dodala da to nije isto sto i maltretiranje od kojeg okrecemo glavu....Licno ne bih volela da se ni moji najblizi mesaju u to koliko cu imati dece, a ako bi se nekim slucajem desilo da me neko mlati na sred ulice a da prolaznici okrecu glavu, smatrala bih te prolaznike za ne ljude....
Тема коју сам ја поставио није била ко коме одређује или не одређује број деце или било какве друге одлуке које се тичу породице, већ зашто неке жене доносе одлуке какве доносе.

Citat:
Ne mogu da ne ne zapitam, teram kontru znam....
A sta je sa muskarcima?
Ima ih gomila koja nije spremna ni na brak a kamoli na decu....
Не могу да се не запитам зашто неке особе женског пола било какву критику на рачун било које особе истог пола сматрају нападом на цео пол, који треба одбијати и прелазити у контранапад.
Већ је једна питала ово питање, ја сам чак и одговорио.

...a u mraku sobe miris kose njene lebdi svuda oko mene...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice