Citat:
SQUAW kaže:
Moj komentar je bio da bih u tom slučaju radije gledala seriju nego nekom govorila koliko dece treba da ima.
Ne pričam ni o čijem seksualnom životu, to me ne zanima. A o carskom rezu pričam, da  Idi pa čitaj. Ne vidim zašto nije ok reći da carski rez ne bi trebalo da se naručuje tek tako i da je to operacija. A ti pričaj o čemu hoćeš
Ova ilustracija ti je tek savršena. FYI, ne teram nikoga da bude homoseksualac, već sam se uključivala zbog drugih stvari. Ukoliko nisi primetio neko bi te ljude kamenovao, ubijao i spaljivao i branio im kiseonik.
I ne znam što bismo ti i ja više chatovali ovde, sigurno ima ljudi koji su primetili istu pojavu koju si i ti primetio, a koja ih pritom zanima.
|
Као што ти мислиш да не треба наручивати царски рез ки Биг Мек или да не треба онемогућавати правилну респирацију сексуалним девијантима, тако и ја мислим да не треба бити себичан, лењ, емоционално незрео, и да треба поштовати мужа.
Не терам тебе да се бавиш овим темама, али мени су занимљиве. Жестоко се противим свакој импликацији да нису!
Теби нису занимљиве, мени јесу, остајемо добри

И извињавам се за било какву неприхватљиву инсинуацију ако се неком учинило да их има. Осим Битерлемону.