Citat:
yossarian kaže:
Ако ти и после мог карикирања остајеш при томе да је највиши идеал не мешати се у туђе послове - онда прихватам да јако лоше илуструјем 
|
Prihvati

Jer najviše ideale pominješ ti, ja ne smatram da ih postavljam time što sam na taj način odgovorila na pitanje. I sama rekoh - u tom slučaju - možda je i neko pročitao kad već ti nisi.
Citat:
Ако кренемо том логиком светог немешања у туђе ствари, теме које ће остати на форуму ће бити само "де сам била, шта сам радила, од особе изнад узимам комичну лаж... ".
|
Ja nigde ne krećem tom logikom, već ti želiš da mi je imputiraš. Zašto - ne znam. Meni je zaista bezveze da pričam o nečijem planiranju porodice. Valjda svako ima dece onoliko koliko želi. Ako nema - onda uradi nešto po tom pitanju ako može. A može. Ako ima istinske ljubavi prema deci u čoveku, načina da je nekom pružiš je bezbroj. Ako je nema - nikoga ne možeš naterati da decu ima, ako mu je lenjost razlog da ih nema. Nije mi bezveze da pričam o carskom rezu, abortusu (btw ovo što si pisao sam sve čitala već tamo), GSPu, napuljskom mastifu, homoseksualcima, velikom bratu i kukičanju. Mislimmmm

To što si ti okružen takvim osobama ne znači da je to opšti trend.
Da se vratim na temu, moja jedna draga drugarica sa čijim se satelitima rado igram sada planira da iznese petu trudnoću. Nema nikoga da joj pomogne i uskoči kad treba osim prijatelja, samo su muž i ona. Obožavaju decu. Rodila je prvo i rekla nikad više - ona je u osnovnoj bežala od vakcinacije, pa joj je porođaj bio ravan horor filmu. Neplanirano ostane drugi put u drugom stanju i odluči se za epidural jer je to neće boleti. I navuče se, joj radosti

Sad ne možeš da je skineš sa porođajnog stola

A ja sam trebala da joj lupim šamar posle prvog i da joj kažem - maaaaarš razmažena jedna, žene su se nekad u njivi porađale i rađale osamnaestoro? Da sam ja tvoj muž ja bih te ostavila jer me ne poštuješ.
Citat:
Знам да ми нећеш замерити што сам прокоментарисао само један део, на остало немам примедби, напротив
|
Ti tačno znaš na kom delu ti zameram
I sad me pusti da pijem limunadu.