Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Privatni ili drzavni fakulteti
staro
  (#21 (permalink))
malish@
Novi član
malish@ će uskoro postati poznat član

Član od: 17.03.2008.
Poslednji login: 17.08.2008 20:48
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Privatni ili drzavni fakulteti - 10.04.2008, 03:24

Glasala za drzavni. Slazem se sa nekim od prethodnih komentara da privatni jednostavno nemaju kriterijume. Ljudi na priv. fakultetima se cimaji oko celog ispita koliko studenti državnih spremaju uvod u konkrenu nauku. Dok se tu ne uvede nekog reda ja ne mogu da nemam "predrasude".
Istina je da mnogi profesori predaju i na jednim i na drugim ali su im kriterijumi jaaaako razliciti.
Naravno da ima mnogo diplomaca drž. fak. koji ne znaju pertle da vežu i da ima sposobnih diplomaca sa privatnih ali na koncu- najbolji student sa drz. i najbolji sa priv. ne mogu da se porede.

Citat:
jedinistvarni kaže: Pogledaj poruku
Kakve uzasne predrasude ispostavice se na kraju da su svi studenti sa privatnih fakulteta nepismeni, vreme ce pokazati svoje, cenice se zanje i prpi svakom zaposljavanju bice obavezni kontrolni testovi na kojima ce svako pokazati koliko je strucan i koliko i sta zna nezavisno od toga da li je zavrsio privatni ili drzavni fakultet, trenutno je drugacije pa su studenti privatnih fakulteta jako diskriminisani i nemaju prilike da pokazu i dokazu svoje znanje, bitno je ljudi da imate volju da ucite i da to sto radite radite maksimalno posveceni, treba zaboreviti drzavni privatni to je isto ako ste ucili...

Zakljucak, ja sam i za drzavni i za privatni, opredelite se za ono sto vam odgovara i posvetite se tome... Znanje Vas cini sigurnim...
Pri prvom zaposljavanju bi "kontrolni testovi" bili apsurdni jer se teorijsko znanje dokazuje diplomom a praktično tek treba da steknes.

''If there's anything more important than my ego around, I want it caught and shot now.'' Zaphod Beeblebrox

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice