Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Доста ти је једно...
staro
  (#13 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 22:24
Pol: Muško
Odgovor: Доста ти је једно... - 10.04.2008, 01:36

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Što se tiče ostalih pitanja, nemam problem sa tim niti razmišljam o tome, neka ljudi planiraju porodicu i organizuju svoj život kako žele. U tom slučaju mi je i bolje da gledam seriju neg' da se mešam u tuđi život.
Никад нисам сматрао немешање и гледање свог посла врхунским идеалом у свим ситуацијама.
Посебно ако се ради о теоретској расправи неког питања.
Помислим, шта да видим злостављање деце или жене у својој близини... да ли бих позвао полицију или бих гледао своја посла... нек организују људи живот како желе, што га не остави...
Намерно карикирам, да илуструјем како, јел, гледање свог посла, радило се о добрим или лошим стварима, не сматрам неким идеалом.
Посебно ако причамо на форуму, то је све што радимо.

Citat:
duga12 kaže: Pogledaj poruku
...znaš,dirnulo me ovo što si napisala...zaista...

...da ne bude zabune,ne osuđujem nikog i želim ti da budeš najsretnija tetka na svetu ...ja se zaplačem često,jer sanjam to godinama,gledajući mog brata kako se igra sa mojim sinom,gledajući koliko liče...gledajući koliko je moj brat patio,jer ona nije htela da ima decu...sada je bivša...a biću sretna,makar imao i jedno.
Који су били њени разлози? Надам се да ми нећеш замерити што питам, с обзиром да си већ поменула стварну ситуацију.

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice