Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Доста ти је једно...
staro
  (#12 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 12:56
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Доста ти је једно... - 10.04.2008, 01:04

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Ti stari ljudi neka 'rane golubove, meni je moje jedno kao kuća. Kao 9 Jugovića Kad mi dođe krivo što ih nemam više i što se zaplačem kad vidim ovako neki rešen test njegovom rukom i slično:

... pomislim da sam mogla i njega da nemam, pa je lakše. A i toliko već rođene dece ima kojoj se može pokloniti i pažnja i ljubav i život i zdravlje, svašta. Svuda su oko nas.

Što se tiče ostalih pitanja, nemam problem sa tim niti razmišljam o tome, neka ljudi planiraju porodicu i organizuju svoj život kako žele. U tom slučaju mi je i bolje da gledam seriju neg' da se mešam u tuđi život. Ali biću grozna najgroznija tetka i najdosadnija i strašno nešto kakva ću tetka da budem sve ću ih pokvarim da ih roditelji ne prepoznaju. Ona najgroznija malo dalja tetka već jesam. Ima nekih primeraka ne mogu da ih podignem više boktemolovo.
...znaš,dirnulo me ovo što si napisala...zaista...

...da ne bude zabune,ne osuđujem nikog i želim ti da budeš najsretnija tetka na svetu ...ja se zaplačem često,jer sanjam to godinama,gledajući mog brata kako se igra sa mojim sinom,gledajući koliko liče...gledajući koliko je moj brat patio,jer ona nije htela da ima decu...sada je bivša...a biću sretna,makar imao i jedno.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice