Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Доста ти је једно...
staro
  (#4 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 03:15
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Доста ти је једно... - 10.04.2008, 00:04

Jedno ko nijedno,govore stari ljudi....Poznajem dosta žena koje imaju jedno dete,a sad im je žao što ne rodiše više,jer su u godinama,kada to biološki ne ide lako kao u mladosti.
Eto,pre neki dan,šokiralo me razmišljanje mlade žene od dvadeset tri godine,kojoj ne pada na pamet da rađa decu dok se materijalno ne obezbede ona i muž.Slušam je i ne verujem šta priča,sva bitna...Tada sam joj dočarala,šta sam ja imala kada sam prvi put ostala u blagoslovenom stanju- ništa,osim želje,dobre volje,ljubavi,posle tri godine rodih i drugo,živi su i zdravi,ono ništa (materijalnih stvari),sada ima i više nego što treba...

Dodala bi još nešto,mlade devojke i žene nisu ni svesne da je izneti danas zdravu trudnoću,bez održavanja trudnoće,i rođenja zdrave bebe,najveći dar na svetu,zaista...i budu li čekale da se "materijalno obezbede"...načekaće se...

A ovi moji mali ljudi,poželeše ovih dana da imaju,još jednog brata,ili sestru ...

Poruku je izmenio duga12, 10.04.2008 u 00:10.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice