|
|
|
|
Todd Anderson
Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 07.11.2008 07:18
Pol: Muško
Godine: 43
|
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... -
11.09.2006, 17:29
Citat:
Minićitis kaže:
Version 10.00.00.3802 (nema update fajlova, proverila) Enough temeljno?
Gogo gde da vidim da l' imam taj firewall bre?  Ne koristim ja ništa  Jedino ako se taj sam od sebe koristi. Šta je to i kako se isključuje? 
|
Uhh...znao sam ja da je ono "da svratim časkom do VCafe-a" nemoguća misija. Koga ova dofati, taj je jebo ježa u leđa!
LM, pošto si, čujem, kupila novu tastaturu (da častiš!), idi na Start > Run, pa ukucaj "msconfig" (bez navodnika of kors) i postavi ovdi snapšot Startup tab-a. Ako je potrebno, napravi više snapšotova, tako da se vide svi programi koji ti se automatski startuju sa pokretanjem računara. Tek nakon toga ću sa sigurnošću moći da ti kažem da l' koristiš neki third party firewall, il' se on "sam od sebe koristi"
btw: ja koristim verziju WMP-a 10.00.00.4036. Razlika je verovatno u nekim update-ima Windows-a koje sam u međuvremenu (automatski) odradio, što i tebi savetujem, mada ne verujem da tako sitna razlika u verziji može uticati na nemogućnost slušanja streaming media fajlova, to jest web radija.
Pored toga, napravi i snapšot onog prozora Tools > Options > Network, u WMP-u, čisto da proverimo da tu nešto nisi, da prostiš, zajebala!
Volim te kad pričaš, u svom ovom ludilu...
|
|
|
|