Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: B92 - proevropska ili antisrpska TV stanica?
staro
  (#9 (permalink))
gogothegreat
Todd Anderson
gogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan član

Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 27.12.2007 10:27
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: B92 - proevropska ili antisrpska TV stanica? - 11.09.2006, 17:05

Citat:
Bacvanin kaže:
OK je to, samo što ja nikada nisam video da su pustili neki dokumentarac o zločinima nad srpskim narodom!
Mala ispravka - nedavno sam upravo na pomenutoj TV po prvi put video snimak šikaniranja Srba u izbegličkoj koloni od strane ustaša, tako da se izgleda trude da odaju utisak objektivnosti.

Inače, retko kad stižem da pogledam TV. Filmove uglavnom gledam na kompu (long live piracy! ), a na TV jedva ponekad uspem da odgledam neku od stravično dobrih emisija na VIASAT History i Explorer kanalima.

Što se tiče B92, program im je skroz profesionalan, nema šta. Informativni program za čistu peticu! Isto važi i za obrazovni i filmski program. Dodatni plus je odsustvo svih vrsta ptica-kreštavica iz porodice vriska dupetarija!

Jedino me plaši ona "proevropska" orijentacija i gomila gej smradova na njihovom forumu. Da se razumemo - slažem se u potpunosti sa Dreadful Natom da proevropski ≠ antisrpski, al' s druge strane, opet, nekako ne volem to što mnogo ližemo bulju onima koji su više puta na delu pokazali, a i dalje pokazuju, da nam ne misle dobro!

Sve u svemu, sa aspekta imaginarnog apolitičnog gledaoca, možete upisati još jedno pozitivno brojanje za ovu TV stanicu!

Volim te kad pričaš, u svom ovom ludilu...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice