|
Odgovor: Vradžbine -
08.04.2008, 10:59
Imam komisiju sa prvog sprata (ja sam na drugom), nesto starijeg od mene i mog imenjaka, jos aktivnog svalera, koji je pre par godina stupio u tajne i naravno intimne odnose sa komsinicom na mom etazu, odnosno doticna je stanovala tacno iznad njega. Akciju je kamuflirao tako sto je odlazio, kao, negde napolje u dvoriste, pa je ulazio na drugi ulaz i preko tavana dolazio do komsinice raspustenice...
Medjutim, posto nema tajne koja se moze dugo kriti u mestu u kojem zivim, ubrzo su o tome pocela saputanja, pa i otvorena ogovaranja. Naravno, dobronamerne komsinice su vec nasle nacina da obaveste njegovu zenu o tome kako se moj imenjak svalera i to, ni manje ni vise, bas sa komsinicom, koje li drskosti.
I znate li sta je njegova supruga na to potpuna mirna i sabrana rekla? Izgovorila je dve neverovatne recenice koje doslovce glase:
- Nije on nista kriv. Ona mu je to uvracala!
Dobronamerne komsinice su ostale bez teksta i nezadovoljne sto nisu kod prevarene prijateljice izazvale zeljeni efekat...
Posle nekog vremena, sreo sam svog imenjaka i muski solidarno ga upitao kako li je to uspeo da ubedi zenu na takav nacin. On mi je na to rekao:
- Slusaj komso, ja sam znao da se to ne moze sakriti, a poznavajuci ove nase detektive i cinkarose u susedstvu rekao sam ovoj svoj da nemam pojma sta je to sa mnom i da se osecam kao opsednut mracnim silama, jer mi se desava da krenem, recimo, na posao, a posle par sati se samo osvestim u komsinicom krevetu i da sam zabrinut, je mi je sigurno uvracala, posto je opste poznato da ne mogu ocima da je vidim...
|