Tema: Vradžbine
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Vradžbine
staro
  (#40 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 03:22
Pol: Muško
Odgovor: Vradžbine - 08.04.2008, 10:59

Imam komisiju sa prvog sprata (ja sam na drugom), nesto starijeg od mene i mog imenjaka, jos aktivnog svalera, koji je pre par godina stupio u tajne i naravno intimne odnose sa komsinicom na mom etazu, odnosno doticna je stanovala tacno iznad njega. Akciju je kamuflirao tako sto je odlazio, kao, negde napolje u dvoriste, pa je ulazio na drugi ulaz i preko tavana dolazio do komsinice raspustenice...
Medjutim, posto nema tajne koja se moze dugo kriti u mestu u kojem zivim, ubrzo su o tome pocela saputanja, pa i otvorena ogovaranja. Naravno, dobronamerne komsinice su vec nasle nacina da obaveste njegovu zenu o tome kako se moj imenjak svalera i to, ni manje ni vise, bas sa komsinicom, koje li drskosti.
I znate li sta je njegova supruga na to potpuna mirna i sabrana rekla? Izgovorila je dve neverovatne recenice koje doslovce glase:
- Nije on nista kriv. Ona mu je to uvracala!
Dobronamerne komsinice su ostale bez teksta i nezadovoljne sto nisu kod prevarene prijateljice izazvale zeljeni efekat...

Posle nekog vremena, sreo sam svog imenjaka i muski solidarno ga upitao kako li je to uspeo da ubedi zenu na takav nacin. On mi je na to rekao:
- Slusaj komso, ja sam znao da se to ne moze sakriti, a poznavajuci ove nase detektive i cinkarose u susedstvu rekao sam ovoj svoj da nemam pojma sta je to sa mnom i da se osecam kao opsednut mracnim silama, jer mi se desava da krenem, recimo, na posao, a posle par sati se samo osvestim u komsinicom krevetu i da sam zabrinut, je mi je sigurno uvracala, posto je opste poznato da ne mogu ocima da je vidim...

Rebel

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice