Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Stare igre koje ste voleli da igrate
staro
  (#19 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: danas 13:08
Pol: Muško
Godine: 30
Odgovor: Stare igre koje ste voleli da igrate - 05.04.2008, 16:08

Evo 'vako:

ZX Spectrum: Tu sam bio jako maJi pa sam retko dolazio na red za igranje igrica (imam starijeg brata )
Međutim, kada bih dospeo za komp - igralo se: Match Day II, Barbarian, Turbo Esprit, Skool Daze (da, da tako se zvala ), Head over hills, Jack the Nipper....

C64:Track Suit Manager, Elite, Emlyn Hughes International Soccer, F.O.T.Y II, Pirates...

PC: od jako starih igrica : Lakers vs Celtics, North & South, The Manager. Od starijih igrica: Panzer General II, Heroes of Might and Magic II (naravno i neprevaziđenu III), Championship Manager 2 (današnji Football Manager), C&C: Red Alert, Carmageddon, Diablo I (kasnije i neprevaziđenu II)...

Ovo je sve ovako "iz glave"..... sigruno sam još dosta igrica zaboravio

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice