Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Bermudski trougao
staro
  (#33 (permalink))
memento
Kartenspieler
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 01:04
Pol: Muško
Odgovor: Bermudski trougao - 03.04.2008, 18:52

Nisam imao priliku da brodom prodjem Bermudskim trouglom. O njemu sam cuo dosta prica, cak i iz prve ruke. Bez obzira na misticnost kojom su obavijeni brojni dogadjaji i nesrece na ovom prostoru, potpuno sam uveren da ce nauka kad tad dati prave odgovore na do danas neodgovorena pitanja u vezi svega sto se dogadjalo u Bermudskom touglu.

Medjutim postoji jedan daleko opasniji trougao i koji je odneo daleko vise zivota i unesrecio puno vise ljudi od pomenutog Bermudskog. To je, naravno bracni trougao u kojem sam se i ja povremeno nalazio, hvala bogu ne kao osteceni (a ako sam i bio ostecen, ne znam pa kao i da nisam), i moram reci da je bilo i vrlo opasnih trnutaka...

U svakom slucaju, i pored svoje moguce opasnosti, trouglovi imaju neku magnetsku privlacnost i mi, posebno muskarci, cesto im se podajemo....

... quinta esencia ...

... Kod žena uvek igra neki peti kec...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice