Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Nerazumevanje na koje vernici nailaze u njihovom okruženju - zašto?
staro
  (#30 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 21:47
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Nerazumevanje na koje vernici nailaze u njihovom okruženju - zašto? - 29.03.2008, 19:12

Ovu temu i otvorih,da bi se razumeli koliko je to moguće,uz veoma dobru volju,i nadam se na obostranu korist,iz najboljih namera.

Da se prekrstim,pa ću kratko i nadam se razumljivo napisati još po neku iz gore navedenih razloga.

Ko smo mi,da neprestano osuđujemo... osuđujemo ljude...za koje se zna ko su...
Što se tiče žitija svetih,za mene jesu sušta istina,za nekog nisu,dakle kako za koga,te sa tim u vezi ne želim dokazivati,kao ni na sličnim temama,da se ne ponavljamo.Njih sam spomenula,tek radi mog skromnog mišljenja,da bi možda za nekog bilo korisno da ih pročita,ako to želi.
Kanonizovanje svetih,ne podrazumeva ono što kažeš,da su u pitanju samo donacije...Mnogo ljudi je živelo svetim životom,postradavši za veru,a među njima ima i novomučenika,naših savremenika,o kojima ću pisati na temi Žitija svetih.

Svako dobro.

treći oblačić levo...dugica

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice