Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Nerazumevanje na koje vernici nailaze u njihovom okruženju - zašto?
staro
  (#26 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: danas 21:13
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: Nerazumevanje na koje vernici nailaze u njihovom okruženju - zašto? - 29.03.2008, 15:08

Citat:
duga12 kaže: Pogledaj poruku
..eto imala sam priliku da upoznam,baš ovakve ljude

@love hunter ako pročitaš žitija svetih videćeš da su i oni bili ljudi poput,nekih od nas,i da će neki naši savremenici,u nekoj budućnosti,bližoj ili daljoj biti sveti.
Gde si ih upoznala, negde iza duge?

Necu da chitam, verujem ti na rech...a jel' mozesh da mi kazesh ko su otprilike ti savremenici...da malo obratim paznju na njih?

@ Gogsy:
Izvini, ali ti i dalje ne verujem da poznajesh bar jednog...osim ako poenta nije bila u rechenici koju si napisao na kraju...po njoj, mozemo da radimo shta hocemo, ali ako se pokajemo zbog toga, no frks...e, takvi vernici (i nevernici) ce uvek da nailaze na nerazumevanje sa moje strane...

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice