Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: iPod nano 4GB
staro
  (#8 (permalink))
George Martin
Novi član
George Martin je na dobrom putu

Član od: 12.03.2008.
Poslednji login: 26.03.2008 22:23
Pol: Muško
Odgovor: iPod nano 4GB - 26.03.2008, 22:23

Citat:
eboye kaže: Pogledaj poruku
Meni se bas to desilo pre nedelju dana kad sam ga na zivo izvadio, jer mi windows nije hteo da odradi safely remove, a nisam bio ni u jednom programu koji ga koristi. Resenje je sledece:

1. Update-uj iTunes ako nije poslednja verzija
2. Restartuj komp
3. Prikaci iPod na USB
4. Ako se iTunes ne pali sam od sebe, pokreni ga
5. Idi na ime svog iPod-a u levom delu

Pojavice ti se ovaj prozor, idi na update, i skini novu verziju firmware-a (software iPod-a)

Ovo ce ti obrisati svu muziku sa ipoda i resetovati podesavanja, zato pazljivo.

Posle toga ce raditi.

Ovo se desava ukoliko ne ides na safelyremove.

Inace, predlazem ti da posle svega ovoga uklonis iTunes sa svog kompa, jer on vervao ili ne napravi najvise problema sa iPod-om.
Instaliraj winamp 5.5, i imaces svu kontrolu na iPod-om, cak ce moci i muziku sa njega da prebacis na komp.

Ako nesto ne bude jasno, slobodno pitaj ...
Hvala na mnogobrojnim (i ne sumnjam, djelotvornim i korisnim) savjetima, ali izgleda ne kad sam ja u pitanju. Sve, ali bas sve sam uradio po tvojim uputstvima, ali ne radi. Obrisao sam stari iTunes i instalirao novi, a zatim isao redosledom kojim si mi naznacio i to doslovno. Ima par cudnih detalja. Jedan put kad se otvori, ima moje ime+pod sekcija, a drugi put nema. Ili, na vrhu pise da je iPod synced, a odmah (tj. par sekundi poslije toga iTunes javlja ovo :"The iPod "(moje ime)iPod" cannot be synced. An unknown error be occured (-4(osam, jer se ovdje kad zavrsim, javlja neki smiley)." E, da. Stalno mi je na ekranu natpis/upozorenje:"Do not disconnect." sa onim znakom zabrane iznad njega, i nikako se ne moze ukloniti. Pokusavao sam da startujem iPod sa klikom na bilo koje dugme, osim na donje, kao sto i pise u uputstvu, ali nista ne vrijedi. Stvarno ne znam sta da radim. Izgleda da sam ja jedini baksuz kome se moralo desiti da naleti na felericni iPod. Vjeruj mi da sam u teskom iskusenju za dvije stvari :
1. Da budem cool i razuman i da odem da pokusam da ga vratim, ili zamijenim za nesto slicno (u sta sumnjam da ce uspjeti, ali mogu da pokusam, iako to ne pali kod ovdasnjih neljubaznih prodavaca i vlasnika shopova sa tom vrstom robe),
ili,
2. Da ga razbijem kao beba zvecku, iako sam za njega dao paprenu lovu, i imao puno odricanja i stednje povodom njega, i da se vratim svojoj kineskoj mp3 krntiji od 1GB.
Jako me interesuje tvoj odgovor i moguci savjet. Sacekacu dok ne cujem jos tvoje misljenje, pa cu da vidim sta su dalje. Pozdrav. I jos jednom hvala.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice