Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: iPod nano 4GB
staro
  (#6 (permalink))
George Martin
Novi član
George Martin je na dobrom putu

Član od: 12.03.2008.
Poslednji login: 26.03.2008 22:23
Pol: Muško
Odgovor: iPod nano 4GB - 26.03.2008, 08:43

Citat:
swba kaže: Pogledaj poruku
ja svoj samo i punim preko USBa. Dodatci ako nemaju da se kupe u radnji ides na Apple oficijelni sajt ili pazaris na ebay. Ima ih raznih, ja sam svoj komplet dodatne opreme (obicni punjac, autopunjac, USB, slusalice) platio negdje oko $20. Jedino ne znam kako navedeni sajtovi funkcionisu kad je Srbija u pitanju, ako si u Srbiji, i pretpostavljam da bi posteno naplatili postarinu.
A to sto ti svijetli "do not disconnect". jel to smao kad je prikljucen na komp ili kad ga skines? Moras da radis safely remove kad ga diskonektujes, inace znaju da se zaglupe zesce.
Nijesam iz Srbije. Iz Crne Gore sam. Vidjecu po prodavnicama informaticke opreme, ali ni to nije sigurno. To "do not connect" mi svijetli i kad je prikljucen na kompu i kad je skinut. Pazljivo sam ga skidao svakog puta, ali svakog puta je ista prica. Stvarno ne znam sta da radim. Sve sam uradio kao sto pise u uputstvu, kao i uputstva sa neta : Instalirao sam eTunes (najnoviji), registrovan je pod mojim imenom na netu, iTunes svaki put pokazuje da je iPod uredno napunjen i spreman za upotrebu, ali se na samom iPod-u ovaj natpis ne skida cak i kad ima oznaku da je napunjen. Evo upravo sad posmatram kako pise na iTunes ovo : iPod sync is complete. I opet mu na ekranu pise ono "do not disconnect".
P.S. Da li je moguce i kako "izlecenje" tog zaglupljivanja ?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice