Citat:
goldie kaže:
Ako je potpuno nov ipod, trebalo bi da ga registrujes na netu na tvoje ime. Ne secam se bas tacno kakva je procedura, ali imas neki njegov hardver broj koji treba da uneses negde...
Kada ga skidas sa punjaca obavezno uvek radi safely remove jer ukoliko to ne uradis njegov softver ume da se zaglupi.
Sa toliko punjenja bi trebao da radi, tako da... verovatno je problem u necem drugom.
Proveri dugme HOLD. Postoji dugmence koje ako je namesteno na Hold onda ne mozes nista raditi na ipodu jer je zakljucan.
eto to mi je palo sad na pamet da moze biti problem. Pa ti javi.
|
Potpuno nov. Juce popodne sam ga pazario. Provjericu kako se registruje, pa cu javiti. Pazljivo sam ga skidao sa punjaca. U uputstvu pise da njegov USB kabal koji ga spaja sa kompom moze posluziti kao punjac, ako se nema autonomni, predvidjen za punjenje kad se bude negdje gdje se nema komp. Provjerio sam dugme HOLD. U gornjem lijevom uglu svijetli, ako je zakljucano, a tamo ga nema. E, da. Stalno mi je na ekranu onaj znak zabrane i poruka : DO NOT DISCONNECT. Sta bi bilo posrijedi ? Unaprijed hvala i svako dobro.
Citat:
Gospodin Ne kaže:
|
Hvala na informacijama. Provjericu, pa cu ovdje javiti. Jos jednom hvala i svako dobro.
Citat:
goldie kaže:
Ako je potpuno nov ipod, trebalo bi da ga registrujes na netu na tvoje ime. Ne secam se bas tacno kakva je procedura, ali imas neki njegov hardver broj koji treba da uneses negde...
Kada ga skidas sa punjaca obavezno uvek radi safely remove jer ukoliko to ne uradis njegov softver ume da se zaglupi.
Sa toliko punjenja bi trebao da radi, tako da... verovatno je problem u necem drugom.
Proveri dugme HOLD. Postoji dugmence koje ako je namesteno na Hold onda ne mozes nista raditi na ipodu jer je zakljucan.
eto to mi je palo sad na pamet da moze biti problem. Pa ti javi.
|
Mozda je malo glupo sto ovo pitam, ali, da li se standradni USB kabal (kojim se povezuje s kompom) moze koristiti kao punjac u nedostatku autonomnog/posebnog (kojeg, by the way, nijesam nasao u prodavnici gdje sam kupovao) ? Koliko moze kostati i gdje se moze naci ? Hvala unaprijed.