Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Широм света...
staro
  (#14 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 23:44
Pol: Muško
Odgovor: Широм света... - 22.03.2008, 17:25

Citat:
maleni kaže: Pogledaj poruku
Prijatelju, da smo im mi toliko interesantni bili bi neko i nesto a ne niko i nista...ali Boze moj, zarad licnih interesa volimo da se bavimo visokom politikom i od nje i nahebemo...
Да нисмо битни не би се највећа светска сила оволико нама бавила. Нама би наравно било боље да смо небитни, али нисмо.

Citat:
Naravno da ih Albanci skoro nista ne interesuju ali albanski lobisti su ucinili svoje...
А нико на свету нема лоби сем Шиптара, па су их само они убедили да иду у рат с њима и поклоне им земљу... хау јес ноу. Шиптари су марионете у рукама Америке. Није обратно, како си ти генијално устврдио.

Citat:
Ma da, prosto nagovarali Albance, Slovence, Hrvate, Bosance, Crnogorce, Makedonce,... da nece da zive sa nama...
Управо тако. Нема ту ништа чудно, то су народи који и служе за манипулисање, као марионете. Штавише, то није ништа ново, иста ситуација је била за време фашистичке Немачке - Македонац је убио краља Александра, Италијани и Мађари су обучавали и подржавали усташе, а кад је почео рат напали су нас Бугари и Мађари, савезници Немаца су били Хрвати, Шиптари, босански муслимани... једини разлог због ког тада то нису били и Словенци је вероватно то што је Хитлер за њих имао план да их прикључи Аустрији.

Citat:
Bas to, ako nisi svestan polozaja u svetu i pocnes da lajes uglavnom dobijes po nosu...
Није потребно да лајеш, довољно је да постојиш на погрешном месту, а да то великој сили смета.
Нисмо лајали ни 41, па су нас напали.

Citat:
Odrzava mi zdrav razum!
Некоме треба помоћ за то, шта ћеш

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice