Jesam zaposlena sam mama,na poslu provodim veći deo dana.
Stvaranje karijere i gajenje dece.
I jedno i drugo ide svojim tokom, ili ne ide, kad se to dvoje sukobe, tad nastaje problem, neko nalazi bezveznost u poslu što radi, a neko u deci što ih ima, treći što nema jedno od ta dva ili što nema ni jedno od ta dva........... i pitanja se stalno nadovezuju, ma u kojoj situaciji da si.
Pre svega moraš da imaš priliku i mogućnost da stvaraš neku karijeru odnosno da radiš, i da imaš dete ili decu, pa tek onda da kalkulišeš sa nejasnoćama.
Nisam imala prilike da upoznam ni jednu žensku osobu mojih godina koja je spremna kaže sebi: dovoljno mi je da budem samo majka i koja bi time bila zadovoljna

mora biti ispunjena na svim frontovima

Nikad ne bih menjala posao za ostanak kući, nikad ne bih mogla da se odreknem svoje nezavisnosti, ne bih mogla da ne radim, sve me to užasava,ali ok,stvar izbora!
Balansiram,za sad,žena treba sebe da postavi na mesto kraljice a ne mučenice,a izgleda je više njih koje vole ulogu "jadna ja".
Osećaj je drugačiji jer samu sebe više cenim od kad radim. Ma koliko tvrdila da osećaj lične vrednosti nosimo isključivo u sebi, ipak nismo sasvim imuni na svoje mesto medju drugim ljudima.