Tema: Volontiranje
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Volontiranje
staro
  (#2 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 12:00
Pol: Žensko
Odgovor: Volontiranje - 21.03.2008, 10:04

Volonterski centar Srbije

http://www.mis.org.yu/srpski/vss/ind...&&id=LTV/3.php

Verovatno je to isto.

Kada sam videla naslov,jeza me je prošla,nisam pomislila na ovu dobru ideju,nego na volonterski rad u struci kojim ,bar u mom slučaju,nije postignuto ono sto je normalno-provera stručnosti,uhodavanje...nego najgore moguće tlačenje.

A ovaj način volontiranja mi deluje kao dobra šansa da se vidi svet,da se druži,da se osamostali i nauči pravljenje klin čorbe i sve ono što smo dobrim delom učili za vreme rata.Neka vrsta usavršavanja dobrih stvari u miru,među novim prijateljima i na novim prostorima.

edit

Brat moje najbolje drugarice je u toku studiranja svakog leta išao u Englesku i između ostalog su brali jagode.Prvi put je,kaže,otišao s nevericom i iz neke vrste "moranja"-njihovi nisu mogli da mu plate neki komforniji način učenja.Onda je jedva čekao leta , a danas je jako,jako uspešan poslovni čovek i te drugare sreće po svetu.To je bogatstvo.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice