Tema: MAC vs PC
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: MAC vs PC
staro
  (#2 (permalink))
Mind_reset
Iskusni forumdžija
Mind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: MAC vs PC - 07.09.2006, 02:42

Mislim da samo treba reci IMac (sve u jednom kucistu, mislim mis se ubada sa strane u tastaturu, sta vise reci, i to jos kada...), dizajn je neverovatan, kvalitetan, orginalan i za PC ne dostizan. Makar imali najskuplje kuciste, monitor i sve ostalo, opet ce mac biti lepsi i funkcionalniji, jednostavno ima dozu prefinjenosti....

Na MAC-u sam imao prilike da radim ono u cemu je najbolji, radio sam na G3 masini bitmap grafiku, i u to vreme je bilo besmisleno porediti ga sa tadasnjim PCovima. Secam se kad sam prvi put video G3 da mi je lik kao prezentaciju otvorio sliku od 1,5 sa 1,5m , u visokoj rezoluciji (bila je nesto nerealno velika u GB), i skrolovao je po ekranu u realnom vremenu . Pored toga sam radio i vektorsku grafiku, gde je takodje bio brzi, ali nesto oko 15-20%, sto se videlo na stvarno velikim i komplesnim pripremama za stampu, recimo za B1 formate. Instalacija drajvera i uredjaja je posebna prica, za prosecnog korisnika pc-a je samo plakati kad vidi sta znaci drag&drop instalacija .

Utisci, maksimalni, voleo bi da mogu da priustim sebi MAC, mada sa druge strane, ne radim vise aktivno dizajn i grafiku, pa mi je i ovo nesrecno amd cedo dovoljno...

Ono što osoba doživljava u stvari nije realnost; više je hipoteza koja može ali ne mora biti tačna.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice