Mislim da samo treba reci IMac (sve u jednom kucistu, mislim mis se ubada sa strane u tastaturu

, sta vise reci, i to jos kada...), dizajn je neverovatan, kvalitetan, orginalan i za PC ne dostizan. Makar imali najskuplje kuciste, monitor i sve ostalo, opet ce mac biti lepsi i funkcionalniji, jednostavno ima dozu prefinjenosti....
Na MAC-u sam imao prilike da radim ono u cemu je najbolji, radio sam na G3 masini bitmap grafiku, i u to vreme je bilo besmisleno porediti ga sa tadasnjim PCovima. Secam se kad sam prvi put video G3 da mi je lik kao prezentaciju otvorio sliku od 1,5 sa 1,5m

, u visokoj rezoluciji (bila je nesto nerealno velika u GB), i skrolovao je po ekranu u realnom vremenu

. Pored toga sam radio i vektorsku grafiku, gde je takodje bio brzi, ali nesto oko 15-20%, sto se videlo na stvarno velikim i komplesnim pripremama za stampu, recimo za B1 formate. Instalacija drajvera i uredjaja je posebna prica, za prosecnog korisnika pc-a je samo plakati kad vidi sta znaci drag&drop instalacija

.
Utisci, maksimalni, voleo bi da mogu da priustim sebi MAC, mada sa druge strane, ne radim vise aktivno dizajn i grafiku, pa mi je i ovo nesrecno amd cedo dovoljno...