Citat:
Angus kaže:
...ili je strast... 
...ovu sam temu pokrenuo,nekada davno na nekom sajtu...elem...mislis da imas sve sto te ispunjava u zivotu...mislis da si srecan...ali...nesto te goni...dalje...ne da ti mira...igra u grudima...seche u stomaku...pobrkane misli... 
...nikada nisam uspeo da saznam... 
...btw...odmah se ogradjujem...da nisam bas "chist"... 
|
...Nemir....i to jos, jos...
Mislim da je ok i vrlo pozeljnan taj nemir....ako se ispravno kanalise....Da ga nema ljudi bi verovatno jos uvek ziveli na drvecu.....Verovatno su tamo bili sasvim srecni i manje vise ok sa svojim malim zahtevima, relativnom sigurnoscu i sl.... Ali... gledali su u Mesec i zvezde.....
Citat:
NSdjanka kaže:
A kad si potpuno srećan onda izvlačiš iz sećanja neke trenutke sete i kao da prizivaš djavola... A djavo dodje čas posla... I opet u krug... Možda je stvar u tome da dokolica radja upravo takve "simptome"... 
|
Dodje "djavo" i pre nego sto shvatimo da ga prizivamo.... Nije to dokolica...bar ne kod mene....To je ono vecito preispitivanje i zapitkivanje...Sta da sam ovo ili ono uradio ovako ili onako....mozda bi mi bilo bolje....e onda se masta otrgne i eto ga Necastivi, ocas....Mozda je resenje uputiti ga u neke sfere zivota gde ne moze da napavi veliki haos....
p.s. primetih tek kada sam poslala post....da je ovo 666 moj post po redu