Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Ili je nemir...
staro
  (#15 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 15:33
Pol: Žensko
Godine: 28
Odgovor: Ili je nemir... - 14.03.2008, 15:50

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...ili je strast...
...ovu sam temu pokrenuo,nekada davno na nekom sajtu...elem...mislis da imas sve sto te ispunjava u zivotu...mislis da si srecan...ali...nesto te goni...dalje...ne da ti mira...igra u grudima...seche u stomaku...pobrkane misli...
...nikada nisam uspeo da saznam...
...btw...odmah se ogradjujem...da nisam bas "chist"...
...Nemir....i to jos, jos...
Mislim da je ok i vrlo pozeljnan taj nemir....ako se ispravno kanalise....Da ga nema ljudi bi verovatno jos uvek ziveli na drvecu.....Verovatno su tamo bili sasvim srecni i manje vise ok sa svojim malim zahtevima, relativnom sigurnoscu i sl.... Ali... gledali su u Mesec i zvezde.....

Citat:
NSdjanka kaže: Pogledaj poruku
A kad si potpuno srećan onda izvlačiš iz sećanja neke trenutke sete i kao da prizivaš djavola... A djavo dodje čas posla... I opet u krug... Možda je stvar u tome da dokolica radja upravo takve "simptome"...
Dodje "djavo" i pre nego sto shvatimo da ga prizivamo.... Nije to dokolica...bar ne kod mene....To je ono vecito preispitivanje i zapitkivanje...Sta da sam ovo ili ono uradio ovako ili onako....mozda bi mi bilo bolje....e onda se masta otrgne i eto ga Necastivi, ocas....Mozda je resenje uputiti ga u neke sfere zivota gde ne moze da napavi veliki haos....

p.s. primetih tek kada sam poslala post....da je ovo 666 moj post po redu

Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.

Poruku je izmenio Kalina, 07.07.2008 u 00:09. Razlog: slovce

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice