Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Sve sto vas interesuje u vezi astronomije ( svemir, istrazivanja, projekti..
staro
  (#4 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 15:56
Pol: Muško
Godine: 15
Odgovor: Sve sto vas interesuje u vezi astronomije ( svemir, istrazivanja, projekti.. - 03.09.2006, 22:39

Citat:
Da li je istina da je sunce mnogo vece nego shto ga mi vidimo
Naravno Sunce ima precnik od 1.392.000 km, njegova sirina jednaka je sirini 109 Zemlji poredjanih ivicom jedna do druge. Ustvari, 1.000.000 Zemlji moze da se umetne u Sunce.

Velicina Sunca nije staticna. Poslednja otkrica pokazuju da se Suncev precnik steze 1 km svakog sata. Ako ova aktivnost traje tokom celog XX veka, Sunce koje mi sada vidimo je priblizno 800 km u precniku manje od onoga koje su videli nasi pradedovi. Po ovoj teoriji "solarno skupljanje" moze da bude jedna od mnogobrojnih akcija, koje zajedno, stabilizuju Sunce od ogromnog gubitka energije.

Citat:
kako je moguce da su Amerikanci sleteli na mesec kad je on chas tamo chas tamo?
Pa vidish, postavlja se pitanje da li su Ameri uopste bili na Mesecu?1

Ako se dokaze da su to zaista montirali

Zaista puno dokaza ide u prilog tome da je sve namesteno. Prvo to premsetanje Meseca koje ni ja bas ne kontam, drugo na snimku ( koji su izgubili! )se zastavica viori a kao sto svi znamo kosmos je bezvazdusan pa samim tim nema ni vetra. Zatim cdan polozaj senki...

Zaista se bojim da ce to pitanje ostati jos dugo, dugo otvoreno...

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice