Citat:
vlado kaže:
Citam ovaj post i k'o da slusam Gogoa  Pa ljudi, i vi ste bili tinejdzeri. Ovaj prelazni period budi "bubice" u nama i ne mogu da shvatim da vi ne shvatate da mi i nismo bas klinci ( bar ne toliki  ) i da imamo potrebu da uvedemo neke promene u nase zivote, tj. da izlasci pocnu da budu nesto sasvim normalno. Pa ne mozemo ni mi po ceo dan da buljimo u knjigu i da se obrazujemo  .
|
Upravo zbog toga sto smo i mi bili tinejdzeri i znamo da neke stvari treba sacekati. Mada sa druge strane upravo to sto smo prosli te bubice i godine trebaju da nam budu nauk kako da postupamo sa svojoj djecom. Preke kazne nikako nisu djelotvorne, jer bas u tim godinama maldi su spremni na svakojake gluposti pa cak i da odu od kuce.
A niko vama ne trazi da buljite u knjigu i obrazujete se 24 sata dnevno. Jednostvano meni je malo neprirodno da neko od 13 godina nalazi zabavu u kaficu a ne kako do sada svi pomenuse u parkicu, setajuci po komsiluku i sl. No svako vrijeme donosi nesto novo. Kako nas nisu shvatali nasi ni mi necemo shvatiti vas. Znam samo da me nece bas nesto ni iznenaditi kad mi sutra sin kaze sa 5 godina da ce da visi u gradu do 12