Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina
staro
  (#27 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 07:56
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina - 03.09.2006, 05:22

Citat:
vlado kaže:
Citam ovaj post i k'o da slusam Gogoa Pa ljudi, i vi ste bili tinejdzeri. Ovaj prelazni period budi "bubice" u nama i ne mogu da shvatim da vi ne shvatate da mi i nismo bas klinci ( bar ne toliki ) i da imamo potrebu da uvedemo neke promene u nase zivote, tj. da izlasci pocnu da budu nesto sasvim normalno. Pa ne mozemo ni mi po ceo dan da buljimo u knjigu i da se obrazujemo .
Upravo zbog toga sto smo i mi bili tinejdzeri i znamo da neke stvari treba sacekati. Mada sa druge strane upravo to sto smo prosli te bubice i godine trebaju da nam budu nauk kako da postupamo sa svojoj djecom. Preke kazne nikako nisu djelotvorne, jer bas u tim godinama maldi su spremni na svakojake gluposti pa cak i da odu od kuce.
A niko vama ne trazi da buljite u knjigu i obrazujete se 24 sata dnevno. Jednostvano meni je malo neprirodno da neko od 13 godina nalazi zabavu u kaficu a ne kako do sada svi pomenuse u parkicu, setajuci po komsiluku i sl. No svako vrijeme donosi nesto novo. Kako nas nisu shvatali nasi ni mi necemo shvatiti vas. Znam samo da me nece bas nesto ni iznenaditi kad mi sutra sin kaze sa 5 godina da ce da visi u gradu do 12

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice