MIshica je sve odlicno sumirala, pripadamo generaciji koja se vjecito doskoluje i to je sasvim ok. Danas ako hoces biti iole uspjesan poslovan covjek moras da drzis korak sa raznoraznim novotarijama. Ponajvise na polju tehnike ali i u drugim sferama rada kada je u pitanju sam pristup poslovnim nacelima.
Dok sam studirao kod nas nisam se sretao sa ljudima koju su nesto puno odstupali godinama. Znaci generacijski smo svi bili tu negde +-2 godine. E onda dodjoh u Ameriku. Em sam izgubio neko vreme ganjajuci papire da dodjem ovamo, em sam proveo jos neko dodatno vreme na usavrsavanju jezika i kad sam konacno odlucio da se vratim na fax bas me bilo frka. Mislio sam da sam ispao iz takta, sa 25 brucos

, a jos pride tome bio sam ubjedjen da sam vec upao u veterane studiranja. No, daleko od toga da sam medju veteranima, jos uvjek izvlacim prosjek godina dobrano

Danas mi nije nimalo cudno da skolsku klupu djelim sa ljudima od 40-50 pa i vise godina. I nekako mi se cini da su spremniji dosli na fax od nas balavaca

Uglavnom sve zadatke zavrasavaju na vreme. cak i pre roka, dok mi krkljamo sa terminima i uvjek se izvlacimo u zadnjem vozu.