Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Окаснели повратак у школу...
staro
  (#5 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 07:56
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Окаснели повратак у школу... - 10.03.2008, 03:53

MIshica je sve odlicno sumirala, pripadamo generaciji koja se vjecito doskoluje i to je sasvim ok. Danas ako hoces biti iole uspjesan poslovan covjek moras da drzis korak sa raznoraznim novotarijama. Ponajvise na polju tehnike ali i u drugim sferama rada kada je u pitanju sam pristup poslovnim nacelima.

Dok sam studirao kod nas nisam se sretao sa ljudima koju su nesto puno odstupali godinama. Znaci generacijski smo svi bili tu negde +-2 godine. E onda dodjoh u Ameriku. Em sam izgubio neko vreme ganjajuci papire da dodjem ovamo, em sam proveo jos neko dodatno vreme na usavrsavanju jezika i kad sam konacno odlucio da se vratim na fax bas me bilo frka. Mislio sam da sam ispao iz takta, sa 25 brucos , a jos pride tome bio sam ubjedjen da sam vec upao u veterane studiranja. No, daleko od toga da sam medju veteranima, jos uvjek izvlacim prosjek godina dobrano Danas mi nije nimalo cudno da skolsku klupu djelim sa ljudima od 40-50 pa i vise godina. I nekako mi se cini da su spremniji dosli na fax od nas balavaca
Uglavnom sve zadatke zavrasavaju na vreme. cak i pre roka, dok mi krkljamo sa terminima i uvjek se izvlacimo u zadnjem vozu.

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice