Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina
staro
  (#25 (permalink))
Mater Vetru
Botino blago
Mater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostale

Član od: 19.04.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 20:17
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina - 02.09.2006, 22:18

Citat:
vlado kaže:
Izlasci ispred zgrade su ok, al' to posle izvesnog vremena dosadi. Pravljenje sranja je doduse uvek iznova zanimljivo al' tu je rizik od toga da nas uhvate a posle smo obrali zelen bostan Sa druge strane u gradu mozes jedino dobro da se provedes ( kafenisanje, caskanje, koncerti, vacarenje zemski ). Ako se tome doda da ne konzumiramo ni flasu vapi nista ne moze krenuti po zlu, ne?

Vlado, mislim da razumem tvoj stav. Ispravi me ako grešim. Ako je tvoja želja i motiv izlaska u grad to što si naveo, apsolutno te podržavam. Imam samo jedno pitanje. Zašto je dobra zabava dobra samo posle ponoći? To ne razumem. Društvo je na okupu? Jeste. Raspoloženje je sjajno i bez alkohola? Super. Matoraca( čitaj:roditelja )nigde na vidiku? Fantastično. Imate sve sastojke neophodne za dobar provod. Pokušaj da mi objasniš, pliz, zašto je toliko bitno da se to dešava preko te magične granice od 00:00.

"Toliko je bilo u zivotu stvari kojih smo se bojali. A nije trebalo.
Trebalo je ziveti. "

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice