Sve je stvar kucnog vaspitanja!!!
Jos kao klinka u Tuzli, izlazila sam na ista mesta gde i moj brat. Tada sam imala 12-13 godina, a on 17-18. Jedina razlika je bila u tome sto sam ja imala izlaz do 21.30, a on do 22.30. U Bosni se ranije izlazilo. Jednom prilikom, u toj diskoteci ili sta je to vec bilo, prisla mi je devojka od nekih 15 godina i pitala da li imam artana. Samo sam je bledo pogledala. S druge strane, neke od devojaka iz mog drustva su se i napile, a vecina ih je pusilo. Nas nekoliko nismo radili nista od svega toga. Iz jednog razloga, ne radim nista sto zaista ne zelim. Posle kad sam izbegla, i dosla u selo, gde svi sve znaju, sve sam i probala

jer sam to i zelela. Srednja skola i veselje.
A na topicu o narkomanima, sam spomenula slucaj devojke, neuspesno lecene. E pa ta devojcica je imala izlaz do 23h i do tada je uspevala da uradi dop i da dodje kuci.
Sve u svemu, zakon bih podrzala kao preventivu, mada u Srbiji ne postuju ni neke vece zakone, pa se pitam koliko ce i ovaj?! Ukoliko misle da ce ovim Zakonom da sprece maloletnu delikvenciju, maloletne sponzorusice za koje nikad ne znas koliko imaju godina, sve vece pomeranje nadole starosne granice kada klinci probaju alkohol, drogu ili imaju seksualne odnose... u tom slucaju Zakon ce delimicno imati uspea, jer takve stvari postoje, pa postoje. Nesto kao i prostitutke. Pitanje je samo forme u kojoj se pojavljuje u razlicito vreme.