Citat:
Ko ce da reaguje? Druga, jednako uspaljena, drugarica? Daj, molim te, kao da ne znas da su klinci (i to ne samo danasnji, nismo ni mi bili bolji) u fazonu "sto vise stvari probam, veca sam faca"... i ti mislis da ce neka devojka koju je tek poceo da drma pubertet (a tad su kliknci najuspaljeniji) racionalno da razmislja pod uticajem alkohola i druge drugarice (koju takodje drma pubertet)?
|
Ne kazem ja da ne postoje likovi koji ce bez razmisljanja da se upuste u sve, al' ih je malo, hvala Bogu
Citat:
i ti mislis da ce neka devojka koju je tek poceo da drma pubertet (a tad su kliknci najuspaljeniji) racionalno da razmislja pod uticajem alkohola i druge drugarice (koju takodje drma pubertet)
|
Meggyana,
posle uzimanja alkohola ( evo ponovo, samo na alkohol misle

). Ja govorim o zabrani izlaska posle ponoci a ti o alkoholu. Zasto svi mislite da se mi uvek ponapijamo kada izadjemo

( izuzmimo to da se ja napijem od coca-cole

). Posle uzimanja alkohola je sve

tada je vec kasno.
Citat:
Iz prostog razloga, Vlado, jer ste vi jos uvek deca. I to deca koja jos nisu odrasla, koja treba da imaju dovoljno sati sna u toku noci (pa stoga nema potrebe da bleje po kaficima celu noc) i deca koja se ni problizno nisu razvila i koja zaista ne treba da sede na mestima na kojima ce biti izlozena konzumiranju alkohola i obavijena duvanskim dimom. Nadam se da si zadovoljan objasnjenjem
|
I sad zato sto smo "deca" moramo u kucu do 10

. Em imam 13 god. em je to tako
Sto se tice sna isto je spavao od 10 do 7-8 ili od 3-12