Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina
staro
  (#17 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 15:56
Pol: Muško
Godine: 15
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina - 02.09.2006, 15:52

Citat:
Ko ce da reaguje? Druga, jednako uspaljena, drugarica? Daj, molim te, kao da ne znas da su klinci (i to ne samo danasnji, nismo ni mi bili bolji) u fazonu "sto vise stvari probam, veca sam faca"... i ti mislis da ce neka devojka koju je tek poceo da drma pubertet (a tad su kliknci najuspaljeniji) racionalno da razmislja pod uticajem alkohola i druge drugarice (koju takodje drma pubertet)?
Ne kazem ja da ne postoje likovi koji ce bez razmisljanja da se upuste u sve, al' ih je malo, hvala Bogu

Citat:
i ti mislis da ce neka devojka koju je tek poceo da drma pubertet (a tad su kliknci najuspaljeniji) racionalno da razmislja pod uticajem alkohola i druge drugarice (koju takodje drma pubertet)
Meggyana, posle uzimanja alkohola ( evo ponovo, samo na alkohol misle ). Ja govorim o zabrani izlaska posle ponoci a ti o alkoholu. Zasto svi mislite da se mi uvek ponapijamo kada izadjemo ( izuzmimo to da se ja napijem od coca-cole ). Posle uzimanja alkohola je sve tada je vec kasno.

Citat:
Iz prostog razloga, Vlado, jer ste vi jos uvek deca. I to deca koja jos nisu odrasla, koja treba da imaju dovoljno sati sna u toku noci (pa stoga nema potrebe da bleje po kaficima celu noc) i deca koja se ni problizno nisu razvila i koja zaista ne treba da sede na mestima na kojima ce biti izlozena konzumiranju alkohola i obavijena duvanskim dimom. Nadam se da si zadovoljan objasnjenjem
I sad zato sto smo "deca" moramo u kucu do 10 . Em imam 13 god. em je to tako

Sto se tice sna isto je spavao od 10 do 7-8 ili od 3-12

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice