Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina
staro
  (#16 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina - 02.09.2006, 15:44

Citat:
vlado kaže:
Ja se do sada jos uvek nisam napio ( a ni nemam nameu ) tako da ne znam kako je to. Ono sto znam je da kao trezan mogu da donesem ispravne odluke.
Pa, mogu ti reci, Vlado, da si ti vrlo redak slucaj Svaka cast tebi, jer nekoj se deci moze lepo objasniti, a nekoj bas i ne moze, ali to je vec uspeh/greska roditelja. Pazi kad ja, koja nemam nikakvog direktnog kontakta sa osnovcima (preko brata, sestre i sl.) znam sta sve rade u gradu, iako ne izlazim po onim rupama po kojima se oni vuku... mogu da mislim sta je ostatak, ono sto ne znam

Citat:
A i te devojke nisu glupe. Sad im neko ponudi pice, jos i jos.... pa valjda ce neko da reaguje
Ko ce da reaguje? Druga, jednako uspaljena, drugarica? Daj, molim te, kao da ne znas da su klinci (i to ne samo danasnji, nismo ni mi bili bolji) u fazonu "sto vise stvari probam, veca sam faca"... i ti mislis da ce neka devojka koju je tek poceo da drma pubertet (a tad su kliknci najuspaljeniji) racionalno da razmislja pod uticajem alkohola i druge drugarice (koju takodje drma pubertet)?

Citat:
Ajd' neka mi neko da jedan logican razlog, zasto osnovcima nije mesto u kaficu?! Znaci mi nemamo pravo da se zezamo dok ne krenemo u 1. srednje?! Hau jes nou.
Iz prostog razloga, Vlado, jer ste vi jos uvek deca. I to deca koja jos nisu odrasla, koja treba da imaju dovoljno sati sna u toku noci (pa stoga nema potrebe da bleje po kaficima celu noc) i deca koja se ni problizno nisu razvila i koja zaista ne treba da sede na mestima na kojima ce biti izlozena konzumiranju alkohola i obavijena duvanskim dimom. Nadam se da si zadovoljan objasnjenjem

Gather ye rosebuds while ye may...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice