Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina
staro
  (#13 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina - 02.09.2006, 12:43

Citat:
vlado kaže:
A sta, sad je sva omladina gey pa ne muvamo zemske To je sasvim normalno s tim sto je grad jos povoljnije mesto za muvanje.
Nigde to nisam rekao. Imam ja drugove i drugarice koji imaju mlađu braću i sestre i znam kako se danas tinejdžeri zabavljaju - ožderi se što više, duni koji džojus, budi faca do kraja i izvuci koju lajnu, ubrljavi se ko majka i ispadni faca. Sestra od najbolje drugarice me svaki put kada odem do nje sačeka sa novim biserom svojih drugara. Bre, stomak mi se okrene. Ja ne razumem te roditelje, koji ne primete da im je rođeno dete došlo iz grada narađeno svim i svačim.

Citat:
vlado kaže:
Ko bre meni ima da kaze od koliko do koliko cu ja da budem u gradu, sem mojih matoraca. Ama bas niko, a ponajmanje drzava
Ne možeš tako gledati na stvari. Tako možeš da kažeš saobraćajcu - meni je moj tata dozvolio da pregazim tri pešaka, ko si ti da se buniš. Ili, da budem malo manje radikalan - meni je moj tata rekao da se ne vezujem, ko si ti da mi uzmeš 1.000 din.

Citat:
vlado kaže:
Ja ne znam ni jednu curu koja ide sama u grad, ne znam u opste nikoga ko sam ide u grad. Tu je drustvo. A i te devojke nisu glupe. Sad im neko ponudi pice, jos i jos.... pa valjda ce neko da reaguje
Društvo mogu biti i dve osobe. A ako te dve osobe pokupe jedna od druge najgore osobine, onda nastaje katastrofa.

Citat:
vlado kaže:
Ajd' neka mi neko da jedan logican razlog, zasto osnovcima nije mesto u kaficu?! Znaci mi nemamo pravo da se zezamo dok ne krenemo u 1. srednje?! Hau jes nou.
Vlado, kako možeš da postaviš takvo pitanje? Pa upravo zato jer su osnovci. Jednostavno nije normlano da neko ko ide u osnovnu školu ostaje posle 23 časa u kafiću. Evo ti idealan primer da vidiš malo bolje neke stvari - zamisli da alkos postavi pitanje "zašto ja ne smem da vozim kada sam pijan?"

Citat:
vlado kaže:
I Kraljevo ima parkove, al' park je za preko dana. Ajde zekonjo doci ovamo, pa da se prosetamo po parku, neosvetljenom parku. Pa tamo je mnogo veca mogucnost da vas neko napije, otme ili... znate vec sta.
A što si zapeo za parkove? Ne teram ja vas u parkove. Ne vidim ništa loše da neko ko je osmi razred ode do centra grada, oko 7-8 sati, prošeta se, na svakoj drugoj klupi će sresti nekog drugara, odu do kafića, popiju sok, pojedu sladoled i vrate se kući.

Citat:
vlado kaže:
Ok je da roditelji odredjuju do kada mozemo da ostajemo, al' sta ce tu koji klinac drzava da nam ogranicava?!
Radi vaše bezbednosti i sigurnosti. Kada jednog dana budeš imao decu - sve će ti biti kristalno jasno. Jednostavno, sve u svoje vreme. Taj zakon važi svuda svetu i ne vidim zašto bismo mi bili izuzetak.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice